За фирма Борман Комерс и нейните продукти

Фирма Борман Комерс се е наложила на българския пазар като един от водещите вносители на качествени и евтини врати. Вече над 10год. тя работи с най-големите европейски производители, за да предложи на своите клиенти само най-доброто от техния асортимент. Основана като малък частен бизнес за вътрешна търговия с врати, днес компанията има широк обхват на дейност, множество търговски обекти и голямо количество опитен персонал. Освен с внос и дистрибуция на входни и интериорни врати, Борман Комерс се занимава с проектиране и изработка на мебели и кухни по поръчка, монтаж на PVC и алуминиева дограма, поставяне на ламперия и ламиниран паркет… Borman-Komers-logoВсичко, което е необходимо за едно жилище или офис, за да се превърне в приятно и удобно място, отразявайки максимално стила на своите собственици.
Познавайки отлично особеностите на пазара в България и с дългогодишен опит в удовлетворяване желанията на клиентите, Борман Комерс е изключително надежден партньор и за търговци на едро, строителни фирми, агенции и дистрибутори. Фирмата има възможност да изпълнява както индивидуални поръчки на частни лица, така и мащабни проекти за корпоративни клиенти. Условията за сътрудничество с други фирми и компании са насочени изцяло към интересите на крайните потребители и техните нужди.
Цялата продуктова гама на Борман Комерс – от блиндираните входни врати до модулните системи за кухня – е сертифицирана с високо качество и гарантиран дълъг живот при правилна експлоатация. В цялата практика на фирмата има само няколко случая на рекламации (поради производствени дефекти на изделията), които са удовлетворени без излишни административни формалности и са доказали пред клиентите, че Борман Комерс има сериозно и коректно отношение.
Нуждата от компетентна помощ при избора на определен артикул или при проектирането на дадена мебел е често срещана. Креативността на фирмените консултанти дава възможност за отлична комуникация с клиентите, така че желанията и изискванията им да бъдат удовлетворени напълно. В Борман Комерс се държи изключително много на индивидуалния подход към всеки клиент, за да се осигури оптимално отношение цена-качество според неговите възможности. Именно тези практики са изградили авторитета и доверието към фирмата, които са нейното голямо предимство сред конкурентите в бранша.

Share Button

leave a reply