Вътрешни врати с ниски цени в София. Качествени интериорни врати HDF с регулируеми каси MDF – налични на склад и по поръчка. Производители от Полша и Германия – Classen, Porta Doors, Gradde. Цветове орех, венге, златен дъб, бял лак – на склад в София – бърза доставка и монтаж | Магазини в София |

Врати БОРМАН Фирмата предлага за продажба на дребно само продукти с доказано качество и в перфектно съотношение между цена и качество.

Борман България предлага и продажби на едро – продукция за строителни фирми, дистрибутори и агенции на цени на едро.

Най-новите предложения за вътрешните врати на Борман, можете да погледнете на новия сайт на фирмата от тук.

Вътрешни врати на склад – постоянна наличност

Предлаганите от Борман България интериорни врати са от заводите на реномирани европейски производители: Porta Doors – Полша, Classen – Полша/Германия, Gradde – Германия. С по над 150 страници официални каталози на заводите, стотици модели крила – тествани и разработвани през годините!

За продажба на ДРЕБНО предлагаме САМО врати СРЕДЕН и ВИСОК клас! Китайски врати НЕ предлагаме! НЕ предлагаме и „германски“ или „италиански“ врати, на които не бихме могли да докажем произхода при поискване от клиента! 🙂

Вътрешните интериорни врати от МДФ, в брошурите по-долу, поддържани на склад в град София, са от полските заводи Класен (Classen), Порта Доорс (PortaDoors) и немския завод Градде (Gradde).

Поддържат се над 3000 врати складова наличност във всички размери на крилата и касите (от 60 до 90 см.), както и за всички размери на касите за дебелините на зидовете – от 7,5 см до 32 см.

Всички модели на вратите в брошурите по-долу могат да бъдат доставени и монтирани до 7 работни дни в дома на клиента, след направена поръчка. А ако клиента желае само доставка, без монтаж, или да ги получи от магазин или склада, то поръчката може да бъде изпълнена още на следващия работен ден.

За улеснение на клиентите, разглеждащи сайта, всички цени на интериорните врати в брошурата (и немските, и полските), са за пълен комплект врата – крило, каса регулируема до 16 см дебелина на зида (за каса от 20 до 32 см зид се доплаща), стационарни и регулируеми первази за касата двустранно, панти, гумено уплътнение, брава за обикновен ключ и дръжки – Рома или Габри.

Цените са с включен ДДС и са крайни. Пълните ценови листи и каталозите на всички модели, предлагани от Classen, ще намерите в края на страницата, под публикуваните брошури.

Допълнително извън посочените цени, се заплаща само труда (монтажа) – 70 лева за монтаж на врата с нормална регулируема каса, или 80 лева за комплект с каса NewArcus.

Всички вътрешни интериорни врати по-долу в брошурите се поддържат на склад в София, и могат да бъдат доставени и монтирани до 10 работни дни.

Полски врати на Класен и Порта Доорс

Украински интериорни врати NEW STYLE

Интериорни врати от Украйна
Цени на вътрешните врати на украинските заводи, Борман, август 2021г.

 

Поради неизяснени условия относно приемането на рекламации от производителя/вносителя, и относно условията за гаранционния срок на вратите, и във връзка с отчитане на произхода на вътрешните врати Gradde, спираме приемането на поръчки за интериорни врати Gradde. Считано от 10 октомври 2019 година, интериорни врати Gradde НЕ могат да се поръчват в нашата фирма Борман България.

София, 10.10.2019г. – Борис Маринов

Вътрешните интериорни врати на Classen, които са на поръчка

Можете да погледнете каталозите и пълните ценови листи на полския завод Класен. При калкулиране на цена за комплект, трябва да имате предвид, че цените на крилата и цените на касите са отделно, тъй като естествено има огромен брой крила като модели, както и има и различни по модели каси и в същото време всяка една каса е предназначена за различна дебелина на зида.

Цените са с ДДС.

Ако не можете да се ориентирате за цената на комплект – крило плюс каса, то пишете или звънете – координатите ни са на страницата за контакти.  

КАТАЛОГ Интериорни врати Classen

 

ЦЕНИ Интериорни врати Classen

 

  Порта Доорс (PortaDoors) е фабрика за врати – интериорни и входни, базирана в Република Полша.

Това е фабриката, която има най-голямо разнообразие в Европа на предлаганите модели от продукцията си.

Не се поддържат интериорни врати на складова наличност, всички модели са на заявка към PortaDoors и се изпълняват и доставят за 35 работни дни.

Каталога на ПортаДоорс е изключително обхватен и разнообразен, така че ако имате питания, можете да звъните на телефоните ни, посочени в страницата за контакти с Борман България, или да напишете писмо.

В предлагания от Борман България широк асортимент от всички заводи производители на интериорни врати, освен нормалните плътни врати, присъстват и над 700 модела стъклени врати за хол или кухня, врати за баня (алуминиеви или от МДФ), фрезовани модели, врати с вложки, плъзгащи се врати и сгъваеми крила, еднокрили и двукрили (портални) врати.

Касите, които произвежда всеки един от заводите, с които работим (Porta Doors – република Полша, Classen – Република Германия с изнесено производство в Република Полша, Masonite – Република Чехия, Eurostill – България и Gradde – Германия) са регулируеми (като всеки от заводите произвежда и предлага и щок каси с фиксиран размер) и могат да се монтират на стени с различни дебелини на зидовете – от 7.5 см до 36 см.

Размерите на крилата също са различни (според размера на клиента) – най-малкото активно крило, което произвеждат заводите е 60 см, а най-голямото единично крило е 110 см.

Порталните вътрешни врати могат затворят проход с общ размер до 240 см. по хоризонтал.

Покритията на изделията, които предлагаме, са от различно естество: меламиново и ламинатно покритие на крилата и касите (предназначени предимно за жилищни или офис сгради), ламинатно покритие от PVC (поръчват се и се монтират предимно в натоварени офис помещения или в обществени сгради и магазини), врати с покритие от естествен фурнир, в съчетание с елементи от масивна дървесина (този тип изделие обикновенно се поръчва от по-претенциозните клиенти, тъй като заводите-производители работят изключително и само с качествен фурнир и цената е малко по-висока, но в крайна сметка готовата продукция е произведение на изкуството).

Всички вътрешни врати, предлагани от фирмата са фалцови врати, в ценови клас среден, среден плюс и висок.

Естествено, заводите имат и серии, които са с малко по-ниско качество, нисък ценови клас, но този тип продукция на дребно ние не я предлагаме. Ако имате въпроси – каквито и да са, свързани с предлаганите от нас стоки – нашите консултанти са насреща – използвайте или онлайн чата, или контактната форма за писма, или телефоните в сайта ни.

Интериорните врати Classen
Монтаж на каса NewArcus на Classen
Вратите на PortaDoors
Монтаж на регулируема каса на Classen
Монтаж на каса от PortaDoors
Share Button

leave a reply