Блиндирани врати с ниски цени в София. Качествени входни врати с ламинирано HDF покритие. Входни врати за апартаменти и къщи. Оригиналните турски външни врати StarCelikKapi и полските Porta Doors. Цветове орех металик, венге, дъб – наличности на склад в София – бърза доставка и монтаж | Врати БОРМАН

За 15 години на пазара, основното правило, което ние от Борман България спазваме е: предлагай за продажба на дребно изключително и само продукти с доказано качество, свеждащо рекламациите до минимум, предлагай само продукти в оптимално съотношение между цена и качество.

Последни модели блиндирани врати, модели с цени – постоянно актуална информация – на новия сайт на фирма Борман тук.

Дори и артикулите ни, предназначени за продажби на едро за строителни фирми, дистрибутори и агенции, са с качество над средното за класа си, със всички необходими сертификати за съответствие.

Турски блиндирани входни врати (ОРИГИНАЛ) на склад – постоянна наличност

Входните врати, които са показани в брошурата ни по-долу, са от турския завод Старчелик (Starcelikkapi – ОРИГИНАЛ). Поддържат се на склад в град София и могат да бъдат доставени и монтирани в срок до 7 работни дни след направена поръчка.

Моделите блиндирани врати, които са в брошурата, могат да бъдат монтирани както и като входни за апартамент, така и като външни врати на къща, устойчиви са на атмосферни условия (сняг, дъжд, вятър, слънце).  Вратите имат и звуко и топлоизолация. Притежават и необходимите серфитикати за съответствие.

Посочените цени в брошурата за входните врати са с включен ДДС и са за пълен комплект.

Цените са без включен монтаж. Доставка и монтаж на 1 брой турска входна врата е между 120 лв. и 150 лв. – тази сума се уточнява по време на предварителния оглед (вземане на размер) за входната врата, още преди клиента да е направил поръчка.

Цената на монтажа не е фиксирана в началото, защото е в зависимост на това от какъв тип е старата каса на старата входна врата, също така има значение и на кой етаж ще се монтира вратата (ако не може да влезе в асансьор) и т.н.

Всички модели входни блиндирани врати на турския завод Старчелик ще намерите в каталога в края на страницата. Всеки един модел от каталога може да бъде поръчан на заявка към завода, като срока за доставка е 35 работни дни (между месец и месец и половина календарен реално).

Всички турски входни врати по-долу в брошурата се поддържат на склад в София и могат да бъдат доставени и монтирани до 7 работни дни.

Цени турски блиндирани врати Борман
Цени на оригиналните турски входни врати StarCelikKapi в София – поддържат се на склад

Продажба на дребно, с включен монтаж, фирма Борман България извършва само за района на София град и София област. Всички предлагани от нас врати могат да бъдат закупени и без монтаж, с получаване от магазин, от склад или с доставка чрез куриер (куриерската услуга е за сметка на купувача).

.
.
.

Блиндирани врати – Турски входни врати Старчелик

STAR ÇELİK KAPI започва производство през 2002 година. В следствие на постоянно обновяване на технологичния процес, в следствие на въвеждане на международни стандарти в производствения процес за наблюдение на качеството, резултата е следния: Днес фабриката е разположена на 7 500 кв.м. покрита площ, с 15 000 кв.м. обща площ. Старчелик произвежда и осъществява износ на метални врати за Балканите, Европа, Близкия Изток и Африка.

Асортимента на вратите е изключително голям – от обикновенните входни врати за стопански нужди, до модерни технологични врати със система за разпознаване на пръстови отпечатъци и разчитане на ретината на окото.
ÇELİK KAPIDA “DÜNYA STARI”
WORLD STAR ON SECURITY DOOR

Всички модели по-долу в каталога могат да бъдат поръчани, като завода работи и по индивидуален размер – според размера на светлия отвор на клиента. Доставката се извършва в рамките на 35 работни дни.

Входни врати STAR ÇELİK KAPI – на поръчка

Vhodni-vrati-StarCelik
Блиндирани врати от Турция – представя Борман България, град София

Каталог врати Старчелик Цени луксозни входни врати

Входни блиндирани врати Porta Doors – Република Полша

Първата фабрика за врати на PortaDoors е създадена във Полша, Болшево, през 1992 г. През 2001 г. Порта Доорс създава още 2 завода в Полша и един в Румъния. Към момента в групата PORTA работят общо 6 фабрики, а обемът на производство на месец е повече от 25 000 блиндирани врати. PORTA KMI Полша е получила всички необходими сертификати и технически одобрения, издадени от акредитирани изследователски институти за потвърждаване на функционалните свойства на продуктите, произвеждани от фабриките.

Моделите на входните врати в каталога на Porta Doors могат да се поръчват според размерите, в които се произвеждат и са на заявка към заводите за 35 работни дни.

Входни врати PortaDoors – на поръчка

vhodni-vrati-portadoors2013
Входните врати на полската фабрика Porta Doors – от Борман България
Разбиване на турска входна врата
Китайска врата
Share Button

leave a reply