Интериорните врати от Борман – качество на достъпна цена

Борман България е вносител на качествени врати от най-добрите полски и немски компании. Продуктовата гама включва врати от производителите: Porta Doors, Classen и Gradde. Повече за тези марки можете да прочетете тук в тази статия, където ще разгледаме някои от продуктите на представените компании, цените, потребителския интерес към стоките и други важни неща.

На първо време сме длъжни да напишем, че интериорните врати предизвикват огромен интерес, не само заради тяхната визия, а и заради редица други качества, които ще отбележим по-долу в публикацията. Ако търсите качество, то не се колебайте да изберете врати Борман, тъй като последните ще дойдат до вас със специален сертификат и дългосрочна гаранция.

Вътрешни интериорни врати от Porta Doors

Плъзгаща врата от Porta Doors със модерен открит механизъм

Полската компания стартира своята дейност през 1992 година и се налага на европейския и световен пазар. Днес мнозина познават качеството на Porta Doors и се възползват от страхотните външни и вътрешни врати на бранда. Последните имат редица преимущества, тъй като са изработени от здрави материали и с помощта на иновативни технологии от висок ранг.

Компанията разполага с над 6 завода на стария континент, които работят неуморимо, за да задоволят изискванията и на най-претенциозните клиенти. Porta KMI Poland е най-голямата фабрика в Полша, която се занимава с производството на екстериорни и интериорни врати.

Порта произвежда над 70 000 крила и каси всеки месец. Вратите на компанията в България се предлагат в ценовия диапазон от 160 лева до 1700 лева за интериорните вътрешни врати и от 460 лв.  до 7000 лв. за външните (входни) врати. По-подробни оферти за продуктите на компанията ще намерите в официалния сайт за продажба на врати Борман – Borman.biz.

Интериорни врати от немския производител Classen

Модерни врати Asteria от Classen – Полша

Немската компания започва своя път през далечната 1963 година в град Kaisersesch. В последния се намира главното седалище на компанията, която е специализирана в производството на интериорни, пожароустойчиви и входни врати. Марката Classen наложи своя стил в Европа и до този момент се ползва с огромно уважение от потребителите.

През 1990 година Classen създават свой завод и в Полша. Освен вътрешни интериорни врати, врати против пожар и външни врати, марката се слави с производството на мебелни фронтове, ламинирани паркети и винилови настилки. През годините клиентите стават все по-голям брой.

Общият брой на фабриките расте и до този момент минава цифрата 3 на стария континент. В полските заводи работят минимум 500 човека всеки ден, за да обслужват големия интерес на потребителите. Производственият капацитет на полските заводи стига до внушителните 500 000 комплекта крила и каси за година, което от всякъде погледнато е една впечатляваща бройка.

Врати от Gradde – немско производство на високо ниво

Модерна врата на Gradde, модел Blomendal, цвят сибирска лиственица

Съвременните интериорни врати на Gradde идват при вас с множество модели и цветове. Те формират интериорния дизайн във вашите домове и работни места. Брандът не е от най-известните в България, но има симпатизанти в голям брой европейски столици и градове. За производствения цикъл на вратите се грижат хиляди работници на професионално ниво.

Борман България предлага врати Gradde, за да ви зарадва с качество и комфорт. Вътрешните врати се изработват чрез иновативни технологии, които ги правят устойчиви на дефекти и позволяват на клиентите да боравят с тях, без да имат каквито и да е проблеми и препятствия.

Цените са достъпни, така че можете да се възползвате от тях при желание. Разбира се, ненапразно сме прибавили и тази германска компания към възможността за покупка на външни, пожароустойчиви или интериорни врати, а последната дума се предоставя на потребителите.

Защо да купим врати от Борман България?

Горе посочените марки врати – Porta Doors, Classen и Gradde могат да се намерят в много български фирми и магазини. Има обаче няколко основателни причини да изберете именно Борман България и ние ще ги изброим специално за вас, в следващите няколко реда:

  • Един от най-сериозните вносители на оригинални врати в София;
  • Обслужване на европейско равнище (клиентът преди всичко);
  • Интересни промоции, намаления и цени за крайния потребител;
  • Огромно разнообразие от модели, които ще видите във фирмените магазини;
  • Обучен екип за прецизен демонтаж на старите врати и монтаж на новите;
  • Предоставяне на сертификати за качество и дългосрочни гаранционни карти;

Това са основната част от причините, да “хвърлите“ едно око на врати Борман. Разбира се, можем да изброим и още много основания, но не искаме да си правим реклама на гърба на клиента, а по-скоро да му разясним какво представлява нашия труд толкова години наред.

Какво да очаквате от обслужването на Борман България?

Във фирмените магазини на Борман ще получите обслужване на европейско ниво, защото такава е нашата политика. Ние не правим компромис с отношението си с клиенти, тъй като осъзнаваме факта, че те са най-важни за нас. И, ако смятате, че това са поредните лъскави думи ви предлагаме да посетите нашите обекти в София – кв. Лозенец и кв. Белите брези.

Подробна информация за местонахождението на магазините ще намерите на сайта ни, където имате възможност да оставите коментар относно вашите впечатления от консултантите, монтажниците и целия екип на фирмата. Ако имате забележки, то не ги пестете, а ги отразете.

До този момент имаме хиляди клиенти, които останаха доволни от обслужването. Въпреки всичко, ако усетите негативно отношение към вас, веднага сигнализирайте, за да коригираме проблема. Винаги сме били отворени за комуникация, така че може да се чувствате добре.

Финални думи

В тази статия разгледахме предложенията за интериорни врати от Porta Doors, Classen и Gradde. Запознахме ви с тези компании и техния потенциал на пазара към актуалния момент. Борман ви предлага да закупите продуктите на тези производители, тъй като те гарантират високо качество и прецизна изработка. Да се надяваме, че сме били полезни с материала си.

Share Button
5/5 - (1 vote)

leave a reply