Интериор от стъкло

Решения за интериор от стъкло

vrata ot staklo
Врата от стъкло, тип витражна

ХХІ век сме, времето на иновативното и луксозното. Стъклените интериорни врати са като произведения на изкуството. Те притежават качествата на стандартните врати, но са много по-модерни и луксозни от тях. Правят помещението, в което са монтирани, по-стилно. Тези врати са подходящи както за офиса, вилата и дома, така и за магазини и хотели. Здравината им е голяма, те са надеждни и еластични. Дизайнът им е много красив и актуален. Тези врати могат да се съчетаят с различни елементи от дърво, метал или пластмаса.
Касата им може да бъде дървена или метална. Крилата им могат да са подвижни или статични. Има и стъклени врати с различни художествени апликации върху тях и по-разчупена визия.
Стъклените интериорни врати правят помещението различно. Те оказват голямо влияние върху визията му и правят декора уникален.
Могат да бъдат съчетани с интериора на всеки един дом или офис. Освен естетическата си роля, стъклото има и друга, която също не е маловажна. При тези врати, системите за задвижване са по-гъвкави и имат много страни. Обковът им, освен че е сигурен, служи и като изолация.
Когато в архитектурата на една сграда преобладава стъклото, тогава тя трябва да е с по-голяма пожароустойчивост, изолация и здравина.
Интериорните врати от стъкло се произвеждат с калени и огнеупорни материали. Техните размери са 8-10 мм.
Размерите им са стандартни, но могат да се изработят и по индивидуален проект на клиента. Има три вида интериорни врати от стъкло – стационарни, плъзгащи и витринни.
Вижте какво се предлага от фирма Борман Комерс и поръчайте вашите стъклени интериорни врати! При тях ще откриете качествени и модерни продукти, които са изработени от качествени материали. Тази фирма е един от лидерите на пазара.
Ние искаме клиентите ни да са доволни и правим всичко възможно да постигнем това. Ако се интересувате от нещо и искате да ни попитате, не се колебайте да го направите. Нашите специалисти ще ви посъветват и помогнат.

Share Button

leave a reply